Joomla.fi on rekisteröitynyt Joomla! käännöskumppani

joomla transteam350pxJoomla.fi:n rooli rekisteröityneenä Joomla! käännöskumppanina on edistää, valvoa ja yhdenmukaistaa Joomla! tiedostojen käännöstyötä.

Joomla.fi on valittu tähän tehtävään Joomla! -ydinkehittäjätiimin toimesta. Kriteereinä valinnalle olivat vankka Joomla!-tuntemus, sitoutuminen ja aiemmat näytöt Joomla! (ja sitä ennen Mambo)- osaamisesta ja auttamishalusta. Joomla.fi -sivusto on virallisesti tunnustettu Joomla! -organisaation puolelta.

Joomla.fi-sivuston ja foorumin ylläpito

Joomla.fi:n taustalla toimii joukko ohjelmistoalan ammattilaisia. Mukana on vuosien varrella ollut useita aktiivisia tekemässä ison työn sekä tämän saitin että käännöksien parissa, mm. Sami Haaranen (Mortti), Janne Riihimäki (Naghris), Mirko Erkkilä (Mirkoe), Tero Kankaanperä (TeroKankaanpera) ja Janne Lepikko (Plasmer). Nykyinen sivusto kehitettiin joitakin vuosia sitten vanhan joomlaportal.fi jatkajaksi.

Nykyiset sivuston ylläpitäjät ovat pääasiassa Sivustamo Oy:n Arttu Arojoki sekä TekFix:in Bamce Fabricius. Moderaattoreina ja valvojina toimivat myös Gamoss, JiiKoo, Plasmer, quietFinn ja jkwebdesign.

Käännöstiimi

Suomenkielisiä käännöksiä ei ole julkaistu vuoden 2018 aikana, edellisen käännöstiimin hajottua. Uusi tiimi on nyt muotoutumassa ja ensimmäinen Joomla!-version 3.9 kielipaketti on julkaistu helmikuussa 2019.

Uuteen tiimiin kuuluvat Bamce Fabricius (TekFix, moderaattori), Oskar Signell (osignell), Kai Metsävainio (metska), T.J.Panttila (Gamoss) ja Jaakko Korhonen (JiiKoo).

Tule mukaan!

Mikäli haluat osallistua käännöstyöhön tai muihin tämän saittiiin liittyyviin tehtäviin, niin ota yhteyttä foorumin kautta! Vapaaehtoisia kaivataan jatkuvasti mukaan jotta työt sujuisivat sutjakkaammin. Lisää tietoa käännöstyöstä löytyy "Käännökset"-sivulla.