Halutessasi selvittää käyttämäsi sivupohjan kaikki käytettävissä olevat moduulipaikat lisää sivun osoitteeseen selaimen osoiteriville heti index-php:n jälkeen ?tp=1 ja paina Enter.

Joomla 1.7:ssä, joillakin sivupohjilla (esim. Joomlartsin T3 frameworkiin perustuvat sivupohjat) ja Admin Toolsilla muodostettuja htaccess-tiedostoja käytettäessä tämä on kuitenkin voitu estää. Jos sivu ei lataudu uudelleen vaalennettuna ja moduulipaikkojen nimet näyttäen, tarkasta nämä kolme virhelähdettä.

Joomla 1.6 -versiosta lähtien täytyy mennä ylläpitopuolelta -> Lisäosat -> Sivupohjien hallinta -> Valinnat -> Välilehti: Sivupohjat ja laittaa valinta kohtaan "Esikatsele moduulien asemat" Käytössä

Mikäli asetat esikatselun käyttöön, se lisää sivupohjalistaan Esikatsele-linkin jokaisen sivupohjan kohdalle ja moduulipaikkoja voi katsella tästä linkistä myös suoraan ylläpidon puolelta.

Mikäli kuitenkin haluat katsoa moduulipaikkoja sivuston puolelta, onnistuu se nyt lisäämällä selaimen osoiteriville ?tp=1 -tekstin ja painaa Enter.