Joomla.fi foorumilla on tänään suoritettu käyttäjätunnuksien manuaalista siivoamista. Saamme paljon rekisteröitymisiä, joiden tarkoitus ei ole alunperinkään keskustella, vaan lähinnä spämmätä foorumia. Nämä ovat usein ulkomaisia käyttäjänimiä, joilla useimmiten myös jokin muu sähköposti kuin .fi tai .com päätteinen.

Jos jostain syystä olemme kuitenkin poistaneet väärän tunnuksen, etkä pääse enää kirjautumaan, niin voit rekisteröityä uudelleen.

Päivitetty 3.8.2103

tietoturva paivitysJoomla 3.1.5 Stable päivitys on julkaistu ja ladattavissa Joomla.org sivuilta.  Tämä päivitys on tietoturvapäitys, joka korjaa kriittisen tietoturvaongelman ja seitsämän bugikorjausta.

Lisätietoja julkaisusta: Joomla! 3.1.5 Stable Released

Versioinnista voi lukea lisää täältä.

Kielipaketin voi myös asentaa suoraan Joomlan ylläpidon kautta.  Kielitiedosto on ladattavissa myös Tiedostot-sivulta.

Joomla! 3.1.5 Stable -versio on ns. STS-Joomla (Standard Term Release). Käyttötukea luvataan vain 6 kuukautta julkaisusta. Suurimmalle osalle suosittelemme yhä 2.5 version käyttöä, kunnes Joomla 3.5 ilmestyy.

 

Joomla 3.1.1 on julkaistu ja ladattavissa Joomla.org sivuilta. 3.1 versio on ns. STS eli Standard Term Release. Tämä ei ole tietoturvapäitys, vaan korjaa muutamia ongelmia, jotka havaittiin Joomla 3.1.0 julkistamisen yhteydessä.

Lisätietoja julkaisusta: Joomla! 3.1.1 Stable Released

Versioinnista voi lukea lisää täältä.

Kielipaketin voi myös asentaa ja/tai päivittää suoraan Joomlan ylläpidon kautta.  Kielitiedosto on ladattavissa myös Tiedostot-sivulta.

Joomla! 3.1.1 Stable versio on ns. STS-Joomla (Standard Term Release). Käyttötukea luvataan vain 6 kuukautta ja tämä versio onkin tarkoitettu lähinnä kehittäjille ja varhaisille testaajille. Suurimmalle osalle suosittelemme yhä 2.5 version käyttöä, kunnes Joomla 3.5 ilmestyy.

Joomla 3.1.4 on julkaistu ja ladattavissa Joomla.org sivuilta. Joomla 3.1 versio on ns. STS eli Standard Term Release. Tämä ei ole tietoturvapäitys, vaan päivityksellä korjataan useita havaittuja ongelmia.

Huom. Lue tämä  tiedote ennen kuin päivität!

Lisätietoja julkaisusta: Joomla! 3.1.4 Stable Released

Versioinnista voi lukea lisää täältä.

Kielipaketin voi myös asentaa ja/tai päivittää suoraan Joomlan ylläpidon kautta.  Kielitiedosto on lähiaikoina ladattavissa myös Tiedostot-sivulta.

Joomla! 3.1.4 -versio on ns. STS-Joomla (Standard Term Release). Käyttötukea luvataan vain 6 kuukautta julkaisusta. Suurimmalle osalle suosittelemme yhä 2.5 version käyttöä, kunnes Joomla 3.5 ilmestyy.

 

Joomla 3.1.0 on julkaistu ja ladattavissa Joomla.org sivuilta. 3.1 versio on ns. STS eli Standard Term Release.

Lisätietoja julkaisusta: Joomla! 3.1.0 Stable Released

Versioinnista voi lukea lisää täältä.

Kielipaketin voi myös asentaa ja/tai päivittää suoraan Joomlan ylläpidon kautta.  Kielitiedosto on ladattavissa myös Tiedostot-sivulta.

Joomla! 3.1.0 Stable versio on ns. STS-Joomla (Standard Term Release). Käyttötukea luvataan vain 6 kuukautta ja tämä versio onkin tarkoitettu lähinnä kehittäjille ja varhaisille testaajille. Suurimmalle osalle suosittelemme yhä 2.5 version käyttöä, kunnes Joomla 3.5 ilmestyy.