Joomla 2.5 ja Kunena 2.0.4 päivitys

  • mick
  • mick hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Tulokas
  • Tulokas
Lisää
28.11.2018 21:50 #10241 : mick
mick loi aiheen: Joomla 2.5 ja Kunena 2.0.4 päivitys
Elikkäs, minulla on tuollainen näköjään jo ikivanha Joomla! asennus, versio 2.5. Ja siinä käytän Kunena foorumia, versio siinä 2.0.4.
Homma on toiminut tähän saakka, niin en ole tuota päivittänyt. Mutta nyt tuo alkoi sekoilemaan, eikä anna minun hallita muitten käyttäjien profiileja yms... Joten ajattelin että nyt olisi hyvä hetki päivittää uusimpiin nuo. Lisäksi minulla on palveluntarjoaja vaihtunut, mutta tuo sivusto saatiin siirrettyä nätisti uudelle ja lähti heti toimimaan. Nyt kun FTP asetuksia yritin laittaa, niin eihän se tietenkään alkanut toimimaan millään. Olisin edes tuon Kunenan päivittänyt, jos se solmu olisi sillä auennut...

Koska Joomla! säädöistä on aikaa jo liian kauan, en ole ihan varma miten tekisin. Tuo sivusto on toiminut lähinnä omana päiväkirjanani... Olisi mukava saada kaikki vanhat viestiketjut päivämäärineen talteen ja siirrettyä uusille sivuille sitten. Koitin kahlata läpi Kunenan asetuksia, mutta mistään en sieltä löytänyt kohtaa josta datan olisi saanut talteen. Eli miten minun pitää tässä tapauksessa toimia?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.11.2018 11:35 #10242 : osignell
osignell vastasi aiheeseen: Joomla 2.5 ja Kunena 2.0.4 päivitys
Uusin Kunena-generaatio, eli 5.x vaatii kunena.org:in mukaan vähintään Joomlan 3.5.1-versiota, joten pelkkä Kunenan päivitys ei taida onnistua.

Tarjoaako nykyinen palveluntarjoaja ohjauspaneelinsa kautta pääsyn tietokantoihin, esim phpMyAdmin-ohjelmalla? Sitä kautta saisi ainakin tallennetta kaikkien viestien sisällöt omalle koneelle.

Tällainen sivu tuli myös vastaan:
www.kunena.org/docs/en/faq/migrate-the-forum-and-users-to-a-new-site

Joomla-käyttäjä versiosta 1.0.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • mick
  • mick hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Tulokas
  • Tulokas
Lisää
30.11.2018 16:10 #10243 : mick
mick vastasi aiheeseen: Joomla 2.5 ja Kunena 2.0.4 päivitys
Kysyin palveluntarjoajalta, ja tällainen onnistuu. Eli saan siis tietokannasta dumpin otettua. Sitten kun otan dumpin, poistan vanhat nettisivuni, asentelen Joomlan uusimman version ja Kunenan uusimman, niin miten saan tuon dumpin takaisin käyttöön? Meneekö ihan vain niin että se viedään phpMyAdminin kautta(poistuuko se edes missään vaiheessa?), ja Joomlalle tehdään jotain että se osaa taas jatkaa siitä mihin aikaisemmin jäätiin?
Eli asennanko menemään "perus" asetuksilla, ja sitten myöhemmin muutan jostain jotain niin että käyttääkin vanhoja tietoja tietokannasta..?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.12.2018 22:56 #10244 : osignell
osignell vastasi aiheeseen: Joomla 2.5 ja Kunena 2.0.4 päivitys
Prosessi kuvataan melko tarkasti kunenan sivuilla, kts edellinen viestini.

Idea on siis että otetaan tietokannasta users-taulukko sekä kaikki kunenaan liittyvät taulukot talteen, asennetaan joomla ja kunena uudestaan ja korvataan lopuksi uuden asennuksen kyseiset taulukot tehdyillä kopioilla.

Joitakin tiedostoja ja hakemistoja kannattaa myös ottaa talteen ja ladata uuteen asennukseen.

Muista ottaa kaikista tietokannoista ja tiedostoista varmuuskopiot ennen kun aloitat!

Joomla-käyttäjä versiosta 1.0.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.038 sekuntia