Päivitys 3.10.12:een => DS virhettä pukkaa

  • hondamania
  • hondamania hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Tulokas
  • Tulokas
Lisää
19.03.2024 14:55 #10569 : hondamania
hondamania loi aiheen: Päivitys 3.10.12:een => DS virhettä pukkaa
Hei. Päivitin viimeisimpään versioon ja sen jälkeen etusivu latautui, mutta kun yrittää valita menusta sivun niin tulee oheisessa kuvassa näkyvä virheilmoitus (eikä sivu lataudu). Ilmeisesti joku Extention ei ole 3.10 yhteensopiva, mutta en itse amatöörinä saa tuosta selvää että mikä. Minulla on myös toinen sivusto ja se toimii virheettömästi päivityksen jälkeen (sivu template on eri).

=> osaisiko joku kertoa miten korjata ?
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.03.2024 09:56 #10570 : mattian
mattian vastasi aiheeseen: Päivitys 3.10.12:een => DS virhettä pukkaa
Hei,
nopein keino selvittää mikä lisäosa aiheuttaa ongelman on katsoa palvelimen cPaneelista virhelogi. Sieltä yleensä löytyy vastaus.
Toinen vaihtoehto on käydä läpi lisäosat yksitellen, disabloida ne hetkeksi ja katsoa näkyykö sivut sen jälkeen. Disabloida voi Joomlan cPaneelista Extentoins osiosta voit disabloida yksitellen ja katsoa lopputulos etupuolelta.
Jos et pääse hallintaan, saman voi tehdä FTP tunnuksilla Filezillalla ja lisäosan pystyy disabloida lisäosia components kansiosta muuttamalla lisäosan nimeä (esim. /components/com_jceeditor jos vaihdan nimeksi /components/_com_jceeditor menee tuo lisäosa pois käytöstä). (Voit joutua käymään läpi sekä komponentit, moduulit että plugarit).

Kun disabloit lisäosia yksitellen tai vaihdat sivupohjaksi Joomla vakio-sivupohjan, näet mikä on ongelma.

T: Anne

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.03.2024 15:11 #10571 : Gamoss
Gamoss vastasi aiheeseen: Päivitys 3.10.12:een => DS virhettä pukkaa
Tästä vastauksesta ei nyt ole varsinaisesti mitään hyötyä käsillä olevaan ongelmaan, mutta kommentoimpa kuitenkin, että viimeisin versio Joomlasta on jo 5.0.3 ja tuolle 3 versiolle ei ole enää tukea saatavilla. Eli jos on mahdollisuuksia niin kannattaa päivittää vitosversioon samointein, jos vain aikaa löytyy.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.03.2024 10:48 #10572 : toivo.uk
toivo.uk vastasi aiheeseen: Päivitys 3.10.12:een => DS virhettä pukkaa
Virhe johtuu sivupohjaan liitetystä vanhentuneesta template override -kansiosta (sivupohjan nimi meni nyt arvaamiseksi epäselvän kuvan takia): templates/siteground-j16-41/html/com_content/article/default.php.

Muuta kansion templates/siteground-j16-41/html/com_content/ nimi tai nimeä default.php joksikin muuksi tai poista se kokonaan, niin Joomla ohittaa vanhentuneet template override -muutokset.

Sivupohjassa on todennäköisesti muitakin virheitä, joten on suositeltavaa käyttää Protostar-sivupohjaa jos olet päivittämässä sivut Joomla 5:een, kuten Gamoss suositteli.

Toivo Talikka

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.084 sekuntia