Joomla 1.5:n päivittäminen 2.5:een JFusionin ja SMF:n kanssa

  • Jare
  • Jare hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
16.07.2013 12:43 #5479 : Jare
Jare loi aiheen: Joomla 1.5:n päivittäminen 2.5:een JFusionin ja SMF:n kanssa
Asiakkaallani on Joomla 1.5 -sivusto, jossa on myös JFusionin kautta toimiva Simple Machines Forum. Ulkoasuna on YOO Pinboard, josta ei tietääkseni ole valmista versiota Joomla 2.5:lle. Joomla pitäisi saada päivitettyä. Pyytäisin jonkinlaista hinta-arviota päivitystyöstä. Lisätietoja saa toki kysellä ja voin lähettää sivuston osoitteen yksityisviestillä asiasta kiinnostuneille. Samalla pitäisi toki päivittää myös JFusion ja SMF. En muista SMF:n versionumeroa, mutta lienee samalta ajalta kuin Joomlan asennus.

Tässä voisi olla oikestaan kaksi vaihtoehtoista toteutustapaa, eli joko niin että YOO Pinboard konvertoidaan 2.5:een sopivaksi (Miten? En tiedä yhtään, miten työlästä se on). Tai sitten ehdotan asiakkaalle uuden ulkoasun valitsemista jostain valmiista pohjasta, jota tarvittaessa kustomoidaan. Eli hintaa arvioidessa voisi erikseen miettiä, paljonko säästöä tulee jos nykyisen ulkoasun konvertointi jätetään tekemättä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • AddInspiration
  • AddInspiration hahmo
  • Poissa
  • Täysjäsen
  • Täysjäsen
Lisää
18.07.2013 14:59 #5482 : AddInspiration
AddInspiration vastasi aiheeseen: Joomla 1.5:n päivittäminen 2.5:een JFusionin ja SMF:n kanssa
Varmasti tulee säästöä jo työajan käytössä. Siinä missä tekee suoraan uudelle pohjalle kuin yrittää konvertoida vanhaa uudelle pohjalle.

Minulle voipi laitella viestiä/ tarjouspyyntöä jos niiksen on . =)

www.addinspiration.com

Add Inspiration is independent graphic design company with independent graphic designer professional who is always ready 4 new challenges.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.07.2013 20:38 #5517 : mattian
mattian vastasi aiheeseen: Joomla 1.5:n päivittäminen 2.5:een JFusionin ja SMF:n kanssa
Hei,

olen aiemmin selvittänyt voiko noita vanhoja Yoothemen pohjia muokata uuteen versioon, mutta niissä oleva vanha Wrap Framework tekee työstä liian vaikean toteuttaa. Kyseessä ei ole pelkkä layoutin migraatio vaan vaatisi myös frameworkin uudelleen koodausta. Uusi Joomla 2.5 sivupohja peliin ehdottomasti. Jos laitat linkkiä sivuille tutkin mielelläni sivut ja voin antaa tarjouksen migraatiosta!

Ystävällisin Terveisin,
Anne
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.035 sekuntia