Facebook-päivityksestä artikkeli sivuille

  • AkeMake
  • AkeMake hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Täysjäsen
  • Täysjäsen
Lisää
20.10.2015 20:56 #8088 : AkeMake
AkeMake loi aiheen: Facebook-päivityksestä artikkeli sivuille
Mistähän löytyisi liitännäinen tai vastaava, joka ottaa facebook-yhteisön päivitykset ja kirjoittaa niistä artikkelit uutiset-kategoriaan? Näyttäisi siltä, että sivuja pidetään ajan tasalla. :) Päinvastaiseen, että saa artikkelista tehtyä facebook-päivityksen, löytyy kyllä vaikka mitä, mutten ole löytänyt yhtään sellaista, joka tekisi toisin päin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.10.2015 08:21 #8090 : thm78
thm78 vastasi aiheeseen: Facebook-päivityksestä artikkeli sivuille
Sellasia scriptejä löytyy jotka näyttää facebookin sivun päivitykset sivullasi:
developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin

Näissä toki näkyy heti että näkymä on tuotu facebookista, koska siinä on fb:n logot ym.

En usko että on saatavilla liitännäistä joka kirjottaa täysin joomlan näköisen artikkelin fb:n postauksesta. Se varmaan rikkoisi jo facebookin tekijänoikeuksia.

Ja Joomlassa yleensä eri käyttäjäprofiilit kuin fb.ssä eli tekniikkakin tulee vastaan. Miten kerrot artikkelin kirjoittajan jos sellaista käyttäjätiliä ei löydy joomlasta? Jos taas jätät kertomatta, niin todennäköisesti lainaat ilman kirjoittajan suostumusta. Tai vaikka kertoisit että tämän fb käyttäjän kirjoittama, niin haluaako hän kirjoituksensa facebookin ulkopuolelle? Jos taas fb sivulla kerrotaan että postaukset levitetään ulkopuoliselle sivulle niin karsiiko se käyttäjiä? "Kirjoituksesi julkaistaan automaattisesti sivulla X. -Jaa no en minä sitten kehtaa kirjottaa tähän"

Tämmösiä mietteitä tuli äkkiseltään mieleen. Voin toki väärässäkin olla :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.10.2015 13:07 #8092 : thm78
thm78 vastasi aiheeseen: Facebook-päivityksestä artikkeli sivuille
Ja jos jonkin fb -sivun näkymän haluaa tuoda omalle kotisivulleen, niin silloin tästä kannattaa pyytää fb -sivun tai ryhmän suostumus. Varsinkaan minkään suljetun fb ryhmän tietoja en suosittele jakamaan omalle kotisivulle (syyt varmaan arvaatte). Eli tämmöisiin kymysyksiin pitää löytää vastaus ennenkuin linkittää fb sivuja omille kotisivuille, jo oman oikeusturvan takia.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.032 sekuntia