Kiitos -ominaisuus foorumissa

  • Mortti
  • Mortti hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Ylläpitäjä
  • Ylläpitäjä
Lisää
24.02.2013 09:29 #4664 : Mortti
Mortti loi aiheen: Kiitos -ominaisuus foorumissa
Aikoinaan Kunena -foorumi(ilmainen foomumi/keskustelu) lisäosaan käyttajät toivoivat ominaisuutta, jossa he voisivat antaa käyttäjilleen mahdollisuuden kiittää, jonkun antamasta neuvosta/tipistä. Asia kehittyi... Kunenassa on "Thank/Kiitos" -painike tätä nykyä, jolla voi heittää pienen kiitoksen esim. meidän foorumissamme henkilöille, kun asiaan tulee jotain hyödyllistä ko henkilön kannalta. Monet avuntarvitsijat ovat unohtaneet/ei tienneet... Mikä on "Kiitos" -painikkeen merkitys.

No niin... seuraava kysymys teiltä olisi varmaan, että miten saa Naamakirjan tapaisen "Like"... yksinkertainen vastaus siihen on: muokkaa kielitiedostoja(pikku homma). (Ei ole Unlike mahdollisuutta)

Yleisesti alunperin Thank/Kiitos -ominainaisuus on luotu Kunena-lisäosaan community/developer asioiden takia, jos muistan oikein.

Anyway... Joomla.fi -sivustolla on käytössä myös tämä ominaisuus. Toivon, että annatte kiitosta käyttäjille, jotka auttoivat teitä tai olette vierailijoina(rekisteröitykää ja kirjautukaa) saaneet hyviä vinkkejä.

Itse henkilökohtaisesti pidän/tykkään erityisesti siitä (yritykset ho hoi!), että avoimen/vapaan lähdekoodin projektille annettaisiin ilmaiseksi lisää, jolla teette myös rahaa suuresti. (vain henkilökohtainen mielipide)

Finnish Joomla! Language Coordinator | One of the guys behind Joomla.fi
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Plasmer, jkwebdesign

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.029 sekuntia