Käännöstiimi hakee vahvistusta - tule mukaan!

  • JiiKoo
  • JiiKoo hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Valvoja
  • Valvoja
Lisää
08.01.2017 07:18 - 08.01.2017 07:21 #8722 : JiiKoo
JiiKoo loi aiheen: Käännöstiimi hakee vahvistusta - tule mukaan!
Oletko kiinnostunut Joomlasta? Kiinnostaisiko käännöstyöt? Joomla.fi-sivusto etsii innokkaita vetäjiä ja kääntäjiä käännösporukkaansa. Nykyinen käännösryhmä on vuosien varrella harventunut pikkuhiljaa ja lisää väkeä kaivattaisiin jo kipeästi. Nykyiset ovat olleet mukana vuosia ja elämän kiireet ovat tehneet tehtävänsä. Kenellä työt ovat lisääntyneet niin, ettei kertakaikkiaan enää ehdi olla mukana. Toisella taas perhe on saanut jälkikasvua, jolloin vapaaehtoistyöt jäävät toiseksi. Jotkut ovat olleet mukana jo lähes kymmenenkin vuotta ja muut asiat ovat tulleet elämässä tilalle.

Osaatko Joomlan ja sen käytön hyvin? Osaatko kääntää tekstiä englannista suomeksi ja testata kielitiedostoa vaikka testi-Joomlassasi? Nykyinen kielitiedostoista vastaava Mortti eli Sami on työkiireidensä vuoksi vetäytymästä vetovastuusta, mutta on tietysti aluksi mukana tukenasi ja turvanasi. Voit osallistua myös ihan tavallisena kääntäjänä. Tänä päivänä kääntäminen on helppoa, jos vain osaat kääntää ja tunnet Joomlan toiminnan.

Käännöstyö tapahtuu kätevästi verkon yli osoitteessa https://crowdin.com/project/joomla-cms . Sinun kannattaa rekisteröityä sivustolle ja kirjautua ennen kääntämistä. Tutustua voit rekisteröitymättäkin. Kääntäminen tapahtuu kätevästi pienissä osissa ja pääkääntäjä lopullisesti hyväksyy käännöstyösi ja muut voivat jopa kommentoida ja/tai antaa omia käännösehdotuksia. Et ole yksin. Kääntäminen Crowdinissa on selkeää ja nopeaa. Voit ladata käännöstyösi ja testata sitä testi-Joomlassasi. Kaikkea ei tarvitse kääntää kerralla ja voit jatkaa työtä jokin toinen päivä. Älä asenna keskeneräistä käännöstä tuotantosivuillesi!

Käy tutustumassa käännösprojektiin ja ilmoittele Samille alias Mortille vaikka sähköpostilla. Samin email on mortti(at)joomla.fi.

Vanhaan hyvään tapaan kyse on vapaaehtoistyöstä, josta ei makseta palkkaa. Kunniaa ja arvostusta saat varmasti, siitä voin antaa takuun. Alla on kuva jo tehdystä käännöstyöstä.

Vieraile tutustumassa Crowdin-sivustolla käännösprojektiin ja rekisteröidy mukaan vaikka saman tien jos kiinnostaa, mutta olisi mukavaa jos ilmoittelisit Samille mukaantulosta vaikka sähköpostilla. Voit kysyä asiasta tarkemmin Joomla.fi-keskustelufoorumissa tässä viestiketjussa tai suoraan Samilta.


Kokemus on asia, jonka saat heti kun olisit tarvinnut sitä.
jaakko.korhonen(at)jg-oppimiskeskus.fi
Liitetiedostot:
Last Edit: 08.01.2017 07:21 : JiiKoo.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Mortti

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.026 sekuntia