Hakukone hakee featured-artikkelin ilman päänavigointia jne.

  • tiinama
  • tiinama hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
04.03.2012 01:25 - 04.03.2012 01:28 #1932 : tiinama
tiinama loi aiheen: Hakukone hakee featured-artikkelin ilman päänavigointia jne.
Eli ilmeni ongelma googlen kanssa, kyseessä suht. muuttumattomat sivut, ei blogi.
Google löytä sivut ihan oikein, mutta näyttää pääsivun yhtenä alalinkkinä etusivun featured-artikkelin ilman navigointia. Muutin etusivun featured-artikkelin sigle articleksi ja nyt google näyttää sen tilalla tyhjän sivupohjan osoitteessa domain.fi/component/content/?view=featured . Tämä ongelma varmaan korjaantuu kun google käy sivulla seuraavan kerran, mutta mutta, onko vaaraa, että muitakin artikkeleita haetaan yksittäin ilman päänavigointia? Mietityttää myös miten saisi estettyä tuon component/content-jutun muut ei-toivotut ilmenemismuodot kokonaan.

Huomasin nimittäin, että domain.fi/component/content/ näyttää artikkelien lukumäärän ja kategoriat selaimessa (siitä pääsee edelleen katselemaan niitä tietoja yksityiskohtaisemmin), mutta ilman varsinaisen sivuston navigaatiota ja listamaisesti. Tämä ei ole tarkoitus, vaan sivuihin ja niissä oleviin artikkeleihin pitäisi päästä käsiksi vain sivurungon sisällä ja varsinkaan hakukoneen ei tarvitsisi näitä "ylimääräisiä" automaattisivuja löytää. Varsinaisilla sivuilla artikkeli- ja kategoriatietoja ei ole missään.

Miten saisin nuo automaattisesti luodut sivut piilotettua tykkänään? Valitan että kysymys on hiukan sekava, mutta en osaa paremminkaan sitä muotoilla.

jk. tuo domain.fi on todellakin tuossa yhteydessä osoiterivillä ilman www-alkua.
Last Edit: 04.03.2012 01:28 : tiinama.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.030 sekuntia